Home Blood Donation Jamia Zone Ahmadi Youth visits Ilaro state hospital, donates blood to save...

Jamia Zone Ahmadi Youth visits Ilaro state hospital, donates blood to save lives along with varieties of gifts

7329
47
SHARE

 

Abdul Roqeeb Ogunrinde

The members of Ahmadu Muslim youth Organization (Majlis Khuddamul-Ahmadiyya​ Nigeria) Jamia zone have donated blood to save lives among other gifts at the state hospital Ilaro, on the 12th of February, 2021.

The Chief Director of the hospital Dr. Wahab welcome the members led by the zone youths president (Qaid) Bro Habeebullah Arayemi, before they were ushered in to visit the ward.

The members donated some pint of blood to the hospitals. Likewise, some gifts like toiletries and other needful items were given to admitted patients with words of advice and encouragement.

Thereafter, a group photograph was taken with the MD of the hospital Dr. Wahab, The chief Nurse officer Mrs. Hajarat Omotosho and the senior staff of the hospital who happen to be a member of the Ahadiyyah Muslim Jamm’at, Mrs. Animashaun Saidat.

12 Jamia khuddam were in attendance for the visit.

47 COMMENTS

  1. Se, kuinka hyvä käsi pelaajalla on kädessään, ei kuitenkaan välttämättä johda voittoon. Texas hold’emissa nimittäin voi myös bluffata, eli uskotella vastustajille, että oma käsi on ylivoimainen, jolloin vastapelaajat saattavat luovuttaa. Surkeillakin käsillä voi siis korjata suuria potteja, jos vain pokka kestää. Tästä syystä peli onkin erityisen mielenkiintoinen sekä pelaajille, että myös katsojille. Suurimmissa pokeriturnauksissakin pelataan pääosin Texas hold’em säännöillä ja niillä on myös suuri katsojayleisö. Pokerisivut Suosituin rahasta pelattava pokeripeli on Texas holdem. Perinteinen nostopokeri taas lienee kaikkien huvikseen pelaavien tiedossa. Erilaisia pokeripelejä löytyy niin historian hämäristä, kuin myös viime vuosilta. https://astro-wiki.win/index.php/Matti_valo_pokeri Pokerisivut 29.12.2009 Aihe: Pokeri säännöt Erik Skarp limppasi pienestä, Antti Takala sökötti isosta. River 7c ja Ermo tuplasi, hänellä nyt niukka chiplead. Piilota Huom! Mikäli olet tehnyt käyttäjätilin vanhalla sivustolla, joudut palauttamaan salasanasi. A password will be e-mailed to you. River 3 :ruutu: ja Ismon jätkähai oli (varsin erikoisesti) hyvä. Tietosuojalauseke Yksi pokerin perusasioita, joka kaikkien on tunnettava, on pokeri kädet ja niiden paremmuusjärjestys. Alla luetellut pokeri kädet toimivat kaikissa pokeripeleissä. Tuo todellakaan voi olla kuin pelkkä rake kuten joku jo aiemmin sanoi. Sillä toisille menetettyjä rahoja ei voi todistaa kuin gallupilla, eikä myöskään voittoja, joten tuo uutinen nyt on täyttä shittiä. Se kun ei kerrot todellisesta tilanteesta yhtään mitään. Raket ei ole hävittyä rahaa vaan pokerisaiteille menevä pieni osuus potista ja uutisessa on kyse rakesta mistä muustakaan? Mikään muu ei ole mahdollista todistaa kuin gallupeilla. Yhtä hyvin voisimme tehdä uutisen jossa sanotaan Suomelaiset voittavat vuosittain 250miljoonaa pokerissa ja maksavat 50 miljoonaa pelihuoneille rakeen siitä ilosta että voittavat 250miljoonaa.

  2. My husband and i were so contented Emmanuel could conclude his analysis with the precious recommendations he obtained when using the web site. It’s not at all simplistic just to happen to be offering tactics which often people today might have been trying to sell. And we grasp we need the blog owner to be grateful to for this. The type of illustrations you’ve made, the straightforward site navigation, the friendships your site aid to promote – it is everything astonishing, and it’s really assisting our son in addition to our family consider that the subject matter is thrilling, which is certainly exceptionally indispensable. Many thanks for the whole thing!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here